Veelgestelde Vragen

Wat is de minimale besteltermijn?

Onze minimale besteltermijn bedraag 2 werkdagen. Hou er rekening mee dat we op zondag en op maandag gesloten zijn.

Kan ik kiezen wat er op een kaasschotel ligt?

De kaasschotels zoals getoond op de website geven een algemene indruk van de kazen die we uitkiezen. Onze kazen leiden ons door een uniek en afwisselend terroir. Het is onze taak om u van mooi gerijpte (geaffineerde) kazen te voorzien want kaas eten is genieten. 

Als u bepaalde soorten kaas wil uitsluiten kan u dat meegeven bij uw bestelling in het veld "SPECIALE INSTRUCTIES VOOR BESTELLING" of ons contacteren na het plaatsen van uw order.

Leveren jullie ook?

Neen, momenteel werken we alleen met zelf afhalen.
Kan ik ook ter plaatse/bij afhaling betalen?
Ja, u kan deze optie aanvinken bij de check-out en dan kan u betalen bij het afhalen van uw bestelling. 

U kan dan betalen met
Cash, Bancontact, Visa, Maestro, Mastercard, VisaElectron, Tienen Bon, Edenred, Sodexo en Monizze elektronische maaltijdcheques.

Moet ik een waarborg betalen?

Als u kiest voor de presentatie op een houten plank, dan vragen wij u vriendelijk om bij afhaling een waarborg van €50 cash mee te brengen. Die krijgt u dan terug als u de plank gereinigd terugbrengt. 

U kan ook kiezen voor een meeneemplank en dan betaalt u hiervoor € 6,00. Die plank mag u nadien gewoon bijhouden.

Waarom is de winkel nu gesloten?

De afgelopen jaren zijn we door veranderingen in de samenleving tegen nieuwe moeilijkheden aangelopen, te veel om hier op te sommen en drongen veranderingen zich onvermijdelijk op.

Na 41 jaar succesvol, vaak intensief maar met veel voldoening, ondernemerschap hebben we besloten om nog verder door te gaan maar nét iets anders en alleen online.

Het blijven openhouden van de winkel past volgens ons niet in het nieuwe concept en we hopen dat u op deze manier kan blijven genieten van de service en de kwaliteit die u al jaren van ons gewoon bent!
Kan ik een machine voor raclette huren?
Ja, bij het bestellen van uw raclette met kaas in blok kan u aangeven dat de traditionele raclettemachine wil bijhuren. 
Dat kan voor slechts €25.